Szállás közvetlenül Tatralandia

A Tatralandia Cottages 109 és 110 közvetlenül Tatralandiában található . Minden ház max. 5 fő (összesen 10 fő befogadására képes). A nyaralók a Tatralandia Holiday Village komplexum részét képezik, mindössze 100 méterre a Tatralandia Aquaparktól . Liptó központjában található , ahol Liptó népszerű látnivalói találhatók: Tatralandia; Liptovska Mara; Jasná Alacsony-Tátra; Demänovská jégbarlang és sok más érdekes hely a kirándulásokhoz Liptó körül, bármilyen időjárási körülmények között. Ajánlásaink teljes listája megtalálható a Liptói terület szakaszban.

A bejelentkezés 16:00 órától bármikor lehetséges (a Holiday Village Tatralandia recepciója a nap 24 órájában nyitva tart). A kijelentkezés 10:00 óráig lehetséges.

Szállás a nyaralók Tatralandia egész évben lehet és Aquapark Tatralandia is működik egész évben. A téli szezonban síbusz indul tőlünk, amely naponta akár többször is eljuthat a legnagyobb szlovák Jasná Nízke Tatry üdülőhelybe.

Vendégeink számára kedvezményes árakat kínálunk a GOPASS síbérletekhez (Jasná Nízke Tatry, Tatranská Lomnica vagy Štrbské pleso üdülőhelyekhez), valamint kedvezményes árakat az akvaparkokba (Tatralandia és Bešeňová) való belépéshez . Lépjen kapcsolatba velünk további információkért és az előnyös jegyek vásárlásához

ingyen wifi ingyenes őrzött parkoló gyermekek látnivalói saját terasz grillezés és grillezés lehetősége maradjon állatok nélkül

Vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül telefonon vagy e-mailben, és így kapja meg a legjobb árat