AQUA & SKI BUS

AQUA & SKI BUS

Na Liptove premáva počas zimnej sezóny pravidelná bezplatná doprava AQUA & SKI BUS.

Lyžiari a dovolenkári sa tak pohodlne zvezú na svahy, ale aj do akvaparku Tatralandia. Skibus-y spájajú nasledovné strediská Jasná, Malinô Brdo, Tatralandia s mestami Liptovský Mikuláš a Ružomberok a obec Liptovský Ján.

Termín fungovania AQUA & SKI BUS – u je 26.12.2022 – 12.03.2023.

Grafikon tu ???? www.visitliptov.sk/skibus

Základná informácia k skibusom do Jasnej pre túto zimnú sezónu je, že z bezplatného Záchytného parkoviska, na začiatku Demänovskej doliny, skibusy jazdia v 15 minútových intervaloch (len v čase okolo obeda premávajú každých 30 min.)

Presný grafikon je dostupný na tomto linku: https://www.visitliptov.sk/skibus/

Jazda shuttle busom začína na Záchytnom parkovisku pred vstupom do Demänovskej doliny a smeruje cez Lúčky, Záhradky až na Bielu púť.

Pomôžte nám naučiť lyžiarov využívať skibusy. Nie je možné, aby každý lyžiar zaparkoval na parkovisku pri lanovke. Jediná cesta ako nápor lyžiarov zvládnuť je nepodceniť prípravu a pokúsiť sa čo najlepšie vysvetliť systém dopravy v doline a jej okolí klientom ešte pred ich príchodom na dovolenku.

Prosíme, odporučte hosťom aj inštaláciu aplikácie Liptov – Nízke Tatry. Práve cez aplikáciu je dostupný monitoring skibusov. Lyžiari si jednoducho v mobile nájdu svoj skibus, najbližšiu zastávku aj cieľovú stanicu a pohodlne si sami overia aj to, či skibus náhodou nemá meškanie.

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené