COVID upozornenie - ohľadne vstupov a zliav do Aquaparku TATRALANDIA

COVID upozornenie - ohľadne vstupov a zliav do Aquaparku TATRALANDIA

Vážení hostia - prikladáme dôležitú informáciu z TMR 

Vzhľadom ku tomu, že okres Liptovský Mikuláš je podľa aktuálne platného Covid automatu v II. stupni ostražitosti, t.z. že bude znovu otvorený Aquapark Tatralandia. Podmienky kapacity návštevníkov určuje schválený Covid automat a to, v II. stupni ostražitosti je obmedzená kapacita na maximálny počet osôb 500. 

Sledujte: https://korona.gov.sk/covid-automat-na-slovensku/

Prísne obmedzenie kapacity návštevníkov prináša povinnosť jej dodržania. Z tohto dôvodu nebude možné na obdobie platnosti Covid automatu v Slovenskej republike, kupovať vstupy do Tatralandie na recepcii Holiday Village Tatralandia a nevieme Vám uplatniť 20% ZĽAVU na vstupy do Aquaparku Tatralandia.

Vstupy do Tatralandie bude možné kúpiť len online, na webe https://www.gopass.travel/SK/homepage. Na kúpu denného vstupu, je potrebné vlastniť kartu GOPASS, resp. stačí aj karta dočasná a tú stačí mať stiahnutú v mobilnom telefóne. Takéto vstupy je ideálne kupovať s predstihom niekoľkých dní, vzhľadom na prísne obmedzenie kapacity. Cena takýchto vstupov je  flexibilná a budete ho vždy môcť nájsť na webe: https://www.tatralandia.sk/cenniky/aktualne-cenniky/aktualny-cennik.

 Vstupy zakúpené online sa akceptujú len na hlavných pokladniach Tatralandie a nie je možné s takýmito vstupmi počas dňa vchádzať a vychádzať z Tatralandie. Recepcia zatiaľ takéto vstupy nevie v recepčnom systéme akceptovať a vydať klientom čip, za čo sa ospravedlňujeme.

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené