Saunové rituály

Saunové rituály

Keltský saunový svet je jedinečný komplex 21 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr v Tatralandii.

Kompletný relax tela aj mysle a miesto, kde dobijete stratenú energiu, nájdete v našom jedinečnom Keltskom saunovom svete. Užívajte si hýčkanie v komplexe s 21 parnými, vodnými a masážnymi kúpeľmi, saunami a procedúrami. Sauny a procedúry dokážu aktivovať všetky ľudské zmysly a takýmto spôsobom zregenerovať i uvoľniť celé telo

Pobyt v saune a v masážnych kúpeľoch je prameňom mladosti. Spočíva v pobyte v horúcom prostredí a následnom ochladení v studenej vode. Má predovšetkým výborný preventívny účinok. Pravidelné saunovanie sa v krátkom čase prejaví vytvorením odolnosti predovšetkým proti viróznym infekciám dýchacích ciest či nervovému napätiu, prináša psychickú a fyzickú relaxáciu a prispieva k zhromaždeniu síl.

Saunový svet nájdete na prízemí v budove vodného parku Tatralandia v hale Tropical Paradise

Pobyt v saunepomáha z nášho tela vyplavovať škodlivé látky a človek má potom oprávnene pocit znovuzrodenia. Z pozitívnych účinkov sauny dokáže ľudské telo čerpať až šesť dní. Ak teda chceme, aby naše deti boli zdravé, okrem otužovania studenou vodou a stravy bohatej na vitamíny, by sme ich mali už od malička naučiť chodiť do sauny

Vstup do saunového sveta pre deti od 6 do nedovŕšených 12 rokov je možný počas celého dňa prevádzky s maximálnym pobytom 3 hodín.

Cena vstupu pre dieťa (od 6 do nedovŕšených 12 rokov) s už zakúpených Aqua ticketom: 7 € - 10 € / 3 hod.


 

Podmienky využitia

  1. Keltský saunový svet je komplex 21 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr. Je spoločným priestorom mužov a žien.
  2. Vstup do Keltského saunového sveta od 6 rokov je možný počas celého dňa, teda počas prevádzkovej doby saunového sveta, s doprovodom osoby staršej 18 rokov na max. 3 hodiny.
  3. Do Keltského saunového sveta je zakázaný vstup osobám pod vplyvom alkoholu a návykových látok.
  4. Vstup do Keltského saunového sveta je možný len bez plaviek. Každý návštevník obdrží pri vstupe „balneo” plachtu.
  5. Vstup do Keltského saunového sveta je jednorázový po dobu max. tri (3) hodiny. Po prerušení pobytu (procedúr) nemá návštevník nárok na vrátenie sa do saunového sveta.
  6. Pri návšteve Keltského saunového sveta je návštevník povinný dodržiavať prevádzkový poriadok a pokyny obslužného personálu.
  7. Každý návštevník je povinný zachovávať ticho, pokoj a svojim správaním neobťažovať ostatných návštevníkov.
  8. Do priestorov Keltského saunového svete je zakázané nosiť sklené predmety.

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené