Silvester 2023 v Tatralandii

Silvester 2023 v Tatralandii

Silvestrovská párty v bazénoch až do skorého rána

Najväčšia párty tohto roku?

Jednoznačne v Tatralandii! Strávte poslednú noc tohto roku v plavkách a s exotickým drinkom v ruke. Nočné kúpanie s vodnými atrakciami, adrenalínovými toboganmi či pokojným saunovým svetom je pripravené a zábava zaručene graduje až do 3:00 hod. ráno.

Tanečným parketom sa stávajú bazény a jediným vhodným outfitom sú plavky a crazy silvestrovské doplnky. A keď párty, tak poriadna. Posledný deň roku príde obľúbený raper KALI a roztancuje vás svojím hitom Leto celý rok. K tomu non-stop diskotéka a krásne tanečnice, určite zaručia nezabudnuteľnú zábavu. Zabavíme sa pri bláznivých súťažiach či súboji pohlaví. A čo by to bol za Silvester, keby nebola tombola? Aj tohto roku je pripravená tombola s atraktívnymi výhrami.

Takže kto môže povedať, že bol počas Silvestra na tropickom ostrove? No predsa ten, kto silvestruje v Tatralandii. Teplota vzduchu garantovaná nad 30°C, živé tropické rastliny všade okolo, šnorchlovanie či surfovanie na dosah a pre ochladzujúcu Piňa Coladu stačí natiahnuť ruku k vodnému baru Barbados.

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené