Gopass kedvezmények

Čo je GOPASS karta?

Karta GOPASS je čipová karta, ktorá slúži ako váš osobný skipass, prípadne vstupenka do aquaparkov. GOPASS karta vám vždy umožní kúpiť si vstupy do vybraných lyžiarskych stredísk a aquaparkov za zvýhodnené ceny.

Foglalja le nyaralását nálunk, és kap kedvezményeket a GOPASS-ra

Ha közvetlenül a nálunk foglalott szálláshelyet foglalja magába - a Tatralandia Chatky 109 vagy 110-es verziónkat , akkor a GOPASS-on keresztül megfizethető jegyárakat is vásárolhat . Olcsóbb árakat kínálunk síbérletekhez (a Jasná Nízke Tatry, Tatranská Lomnica, Štrbské pleso üdülőhelyekhez) és az akvaparkokba (Tatralandia, Bešeňová) való jegyekhez . Vegye fel velünk a kapcsolatot az aktuális árakkal. De mindig garantálhatunk Önnek jobb árat, mint közvetlenül a GOPASS webhelyen keresztül.

Hogyan működik velünk a GOPASS jegyek vásárlása?

Kap egy GOPASS-kártyát egy elfoglalt szolgáltatással tőlünk - megszabadulunk a hosszú várakozástól az üdülőhely pénztárainál, és közvetlenül a forgószalonon haladunk a felvonóhoz vagy a víziparkhoz. A síbérletek mellett kényelmesen is vásárolhat nálunk, pl. jegyek a Lomnický štít felvonójához, valamint kedvezményeket kínálunk a Tatry Mountain Resorts bérleti vagy síiskolájához .
Aktuális árlistákkal és a jegyek megvásárlásával kapcsolatos információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Melyik központokban használható a GOPASS kártya?

Aquapark Tatralandia

A Tatralandia Aquapark Szlovákia egyik legnagyobb és legnépszerűbb víziparkja. És nyaralóink közvetlenül a telephelyén találhatók, a Tatralandia üdülőfalu területén. Tatralandia-ban nem fog igazán unatkozni, akár 14 medence is rendelkezésre áll (beleértve 10 éves medencét is ), sóval, természetes és tiszta vízzel, legfeljebb 40 ° C hőmérsékleten. Itt található még 14 vízicsúszda , a Hurricane Factory Tatralandia látványossága, a kelta wellness- és szaunavilága, valamint a Surf Waves Tatralandia . Vannak animációs programok vagy különféle rendezvények gyermekek és felnőttek számára is. A Tatralandia valóban paradicsoma sok család számára.
A Tatralandia Chatky távolsága csak 100 m

Aquapark Bešeňová

A Bešeňová aquapark az egyik leglátogatottabb termálpark Szlovákiában. Egész évben nyitva tart és 9 kültéri medencét kínál. Jelenleg 5 fűtött fedett medence és 4 kültéri termálmedence található. Bešeňová kevesebb lehetőséget kínál a gyermekek számára, mint a Tatralandia, de 7 különféle nehézségű beltéri csúszdát és 6 nyári szezonban nyitott kültéri csúszdát is talál. Bešeňová népszerű a szaunavilágában is , amely wellness, szaunák és pa kezelések széles választékát kínálja, valamint napi szaunarituálék programot kínál.
A Tatralandia Chatka távolsága 18 km

Síközpont Jasná Nízke Tatry - Chopok

Közel van egyben a Szlovákia legnagyobb síközpontja - Jasná Nízke Tatry, ahová egy ingyenes síbusz (naponta akár többször is eljuthat) közvetlenül a tatralandiai faházakból a síszezonban . A Jasná Nízke Tatry minőségi síelést kínál Chopok északi és déli oldalán . Legfeljebb 49 km hosszúságú, különböző nehézségű lejtők , modern és fűtött felvonók , modern hókészítő rendszer és számos szabadon futó zóna található. Jasná népszerű üdülőhely még nyáron is . Idejönnek a turizmus szerelmesei. Gyerekek számára egy nagy trambulin kapható nyáron, hegykocsik, kerékpárok kölcsönözhetők , és természetesen vannak felvonók a mindennapi forgalomban.
A Tátralandia Chatka távolsága 19 km

Strbske Pleso síközpont

Štrbské Pleso (Magas-Tátra) 9 kilométernyi könnyű és közepes nehéz lejtőt kínál a Predný Solisko déli lejtőin . A Štrbské pleso népszerű a gyermekes családok körében , de a haladó síelők is jól síelnek. A sífutóknak sífutópályák vannak, amelyek teljes hossza legfeljebb 26,5 km lehet . Hópark áll rendelkezésre az adrenalin szerelmeseinek.

A távolság Tatralandia Chatkytól 52 km

Tatranská Lomnica síközpont

Kicsit távolabb van egy sípálya   Tatranská Lomnica - Skalnaté pleso, de érdemes kipróbálni velünk tartózkodása alatt. Szlovákiában található a legmagasabb és legszorosabb sípálya is - Lomnický Sedlo felől 2190 m tengerszint feletti magasságból. Ez még a legigényesebb síelőket is kielégíti. A Tatranská Lomnica modern és fűtött felvonókkal és modern hókészítő rendszerrel is rendelkezik.

A Tatralandia Chatka távolsága 70 km