Gopass kedvezmények

Foglalja le nyaralását nálunk, és kap kedvezményeket a GOPASS-ra

Ha közvetlenül a nálunk foglalott szálláshelyet foglalja magába - a Tatralandia Chatky 109 vagy 110-es verziónkat , akkor a GOPASS-on keresztül megfizethető jegyárakat is vásárolhat . Olcsóbb árakat kínálunk síbérletekhez (a Jasná Nízke Tatry, Tatranská Lomnica, Štrbské pleso üdülőhelyekhez) és az akvaparkokba (Tatralandia, Bešeňová) való jegyekhez . Vegye fel velünk a kapcsolatot az aktuális árakkal. De mindig garantálhatunk Önnek jobb árat, mint közvetlenül a GOPASS webhelyen keresztül.

Hogyan működik velünk a GOPASS jegyek vásárlása?

Kap egy GOPASS-kártyát egy elfoglalt szolgáltatással tőlünk - megszabadulunk a hosszú várakozástól az üdülőhely pénztárainál, és közvetlenül a forgószalonon haladunk a felvonóhoz vagy a víziparkhoz. A síbérletek mellett kényelmesen is vásárolhat nálunk, pl. jegyek a Lomnický štít felvonójához, valamint kedvezményeket kínálunk a Tatry Mountain Resorts bérleti vagy síiskolájához .
Aktuális árlistákkal és a jegyek megvásárlásával kapcsolatos információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Melyik központokban használható a GOPASS kártya?

Aquapark Tatralandia

A Tatralandia Aquapark Szlovákia egyik legnagyobb és legnépszerűbb víziparkja. És nyaralóink közvetlenül a telephelyén találhatók, a Tatralandia üdülőfalu területén. Tatralandia-ban nem fog igazán unatkozni, akár 14 medence is rendelkezésre áll (beleértve 10 éves medencét is ), sóval, természetes és tiszta vízzel, legfeljebb 40 ° C hőmérsékleten. Itt található még 14 vízicsúszda , a Hurricane Factory Tatralandia látványossága, a kelta wellness- és szaunavilága, valamint a Surf Waves Tatralandia . Vannak animációs programok vagy különféle rendezvények gyermekek és felnőttek számára is. A Tatralandia valóban paradicsoma sok család számára.
A Tatralandia Chatky távolsága csak 100 m

Aquapark Bešeňová

A Bešeňová aquapark az egyik leglátogatottabb termálpark Szlovákiában. Egész évben nyitva tart és 9 kültéri medencét kínál. Jelenleg 5 fűtött fedett medence és 4 kültéri termálmedence található. Bešeňová kevesebb lehetőséget kínál a gyermekek számára, mint a Tatralandia, de 7 különféle nehézségű beltéri csúszdát és 6 nyári szezonban nyitott kültéri csúszdát is talál. Bešeňová népszerű a szaunavilágában is , amely wellness, szaunák és pa kezelések széles választékát kínálja, valamint napi szaunarituálék programot kínál.
A Tatralandia Chatka távolsága 18 km

Síközpont Jasná Nízke Tatry - Chopok

Közel van egyben a Szlovákia legnagyobb síközpontja - Jasná Nízke Tatry, ahová egy ingyenes síbusz (naponta akár többször is eljuthat) közvetlenül a tatralandiai faházakból a síszezonban . A Jasná Nízke Tatry minőségi síelést kínál Chopok északi és déli oldalán . Legfeljebb 49 km hosszúságú, különböző nehézségű lejtők , modern és fűtött felvonók , modern hókészítő rendszer és számos szabadon futó zóna található. Jasná népszerű üdülőhely még nyáron is . Idejönnek a turizmus szerelmesei. Gyerekek számára egy nagy trambulin kapható nyáron, hegykocsik, kerékpárok kölcsönözhetők , és természetesen vannak felvonók a mindennapi forgalomban.
A Tátralandia Chatka távolsága 19 km

Strbske Pleso síközpont

Štrbské Pleso (Magas-Tátra) 9 kilométernyi könnyű és közepes nehéz lejtőt kínál a Predný Solisko déli lejtőin . A Štrbské pleso népszerű a gyermekes családok körében , de a haladó síelők is jól síelnek. A sífutóknak sífutópályák vannak, amelyek teljes hossza legfeljebb 26,5 km lehet . Hópark áll rendelkezésre az adrenalin szerelmeseinek.

A távolság Tatralandia Chatkytól 52 km

Tatranská Lomnica síközpont

Kicsit távolabb van egy sípálya   Tatranská Lomnica - Skalnaté pleso, de érdemes kipróbálni velünk tartózkodása alatt. Szlovákiában található a legmagasabb és legszorosabb sípálya is - Lomnický Sedlo felől 2190 m tengerszint feletti magasságból. Ez még a legigényesebb síelőket is kielégíti. A Tatranská Lomnica modern és fűtött felvonókkal és modern hókészítő rendszerrel is rendelkezik.

A Tatralandia Chatka távolsága 70 km