környéke

Látványosságok Liptóban

Tatralandia

A Tatralandia Aquapark Szlovákia egyik legnagyobb és legnépszerűbb víziparkja. És nyaralóink közvetlenül a telephelyén találhatók, a Tatralandia üdülőfalu területén. Az aquaparkkal együttműködve kedvezményes belépési árakat is készítünk számodra, amelyeket hamarosan megvásárolhat rajtunk keresztül; a kedvezményes GOPASS jegyek vásárlásával kapcsolatos további információkért lásd a GOPASS aloldalunkat . Tatralandia-ban nem fog igazán unatkozni, akár 14 medence is rendelkezésre áll (beleértve 10 éves medencét is), sóval, termál- és tiszta vízzel, legfeljebb 40 ° C hőmérsékleten. Itt található még 14 vízicsúszda , a Hurricane Factory Tatralandia látványossága, a kelta wellness- és szaunavilága, valamint a Surf Waves Tatralandia .

A Tatralandia Chatky távolsága csak 100 m

Liptovska Mara

És ha tartózkodása alatt élvezni szeretné a természetes úszást, akkor látogasson el a Liptovská Mara-ra . Víztározó, amelyet Szlovák-tengernek is neveznek :) Van egy strandmedence Liptovský Trnovec-ben . A nyári szezonban az uszodába való belépés díjköteles. A nyári szezonban a medence mellett a Liptovská Mare területén számos más látnivaló is található. Vehet egy tengerjáró hajót - egy tengerjáró hajót Maria . Vagy sportolhat a vízen, kajak, wakeboard, wakesurf, jet ski vagy paddleboard bérelhető . A kalandos és az adrenalin szerelmeseinek egy felfújható banán, motorcsónak, flyboard, pedálcsónak, aquazorbing, lökhárító-labda is található . És ne aggódjon, van egy program még a kicsik számára is - csónakázás gyermekek számára és látnivalók ugrása trambulinon .

A Tatralandia Chatka távolsága csak 3 km

Tiszta Alacsony-Tátra

Közel van egyben a Szlovákia legnagyobb síközpontja - Jasná Nízke Tatry , ahova egy ingyenes síbusz (naponta akár többször is eljuthat) közvetlenül a tatralandiai faházakból a síszezonban. Ezért javasoljuk Jasná-ban egy kicsit kevesebb szállást, mint velünk szállást Tatralandiában. Könnyen eljuthat a síterületről egy ingyenes síbusz segítségével, és este pihenhet a Tatralandia környéken. A Jasná Nízke Tatry minőségi síelést kínál Chopok északi és déli oldalán . A Jásná hóparkban legfeljebb 49 km-es eltérő nehézségű lejtők , modern és fűtött felvonók , modern hókészítő rendszer és számos szabadidős zóna található.
Jasná népszerű üdülőhely még nyáron is . Ide fognak jönni a turizmus szerelmeseinek, lehetséges például a turizmus. Ďumbier, Chopok, Tri vody, Bielu puť, Demänovské sedlo vagy a Demänovská dolina oktatási útvonala felé. Gyerekek számára nyáron egy nagy trambulin kapható, hegyi kerékpárokat , kerékpárokat és e-kerékpárokat kölcsönözhetnek , és természetesen vannak felvonók a mindennapi forgalomban.
A Jasná üdülőhelyen együttműködve kedvezményes síbér árakat készítünk Önnek is, amelyeket télen keresztül megvásárolhat, kövesse a GOPASS kedvezményes aloldalunkat

A Tátralandia Chatka távolsága 19 km

Ilusia Galéria

Tippünk van arra is, hogy mit tegyen Liptóban, amikor esik . Látogasson el az optikai illúziókkal teli galériába - a liptovský mikuláši Ilusia galéria. Javasoljuk, hogy a belépési díjat online előre foglalja , különösen rossz időjárás esetén, mivel a napi jegyek száma korlátozott. A galériában még a saját szemével sem fog elhinni :) ott lehet például. olvassa el egy újságot a felhőkarcoló tetején, telefonáljon a medence alján , elfogjon egy elefántot 3D festmények segítségével . Szórakoztató gyermekek számára, de felnőttek számára is.

A Tatralandia Chatka távolsága 5 km

Bešeňová

A Bešeňová Vízipark Szlovákia egyik leglátogatottabb vízi parkja. Elsősorban a termálvizek - geotermikus források - miatt népszerű, amelyek 60,5 ° C-ig terjedhetnek. A Bešeňi termálforrások pozitív hatással vannak az izom-csontrendszerre és a légzőrendszerre , az urológiai problémákra, és általában pozitív hatással vannak az emberi pszichére . Bešeňová területén 4 termálmedence és 4 beltéri medence , 7 beltéri csúszda és 6 szabadtéri nyári vízcsúszda található . És a móka mellett itt minőségi kikapcsolódást is talál. Van egy Harmony wellness és spa komplexum - 50 gőz-, víz- és masszázsfürdő, kezelések és szaunák. És minden nap gazdag szauna rituálé program. Rólunk bármikor megvásárolhatja a legjobb jegyeket az Aquapark Bešeňová-ba , további információ az aloldalunkon GOPASS kedvezmények

A Tatralandia Chatka távolsága 18 km
Ha tippe van egy utazáshoz Liptó környékén, vagy Ön egy érdekes látnivaló tulajdonosa Liptó közelében, vegye fel velünk a kapcsolatot és közzétehetünk ajánlatot vendégeink számára. Köszönöm a Tatralandia Chaty 109 és 110 csapatot