Éttermek Liptóban

Inspiráljon tippeinkkel, amelyek szerint ízletes ételeket kínálhatunk a Tatralandia és a Liptovský Mikuláš környékén

3 reštaurácie v okolí Tatralandie ktoré svojim hosťom odporúčame:

Üdülőfalu Tatralandia

A Tatralandia Cottages területén egy Holiday Village étterem és egy lobbibár áll az Ön rendelkezésére. Lehetőség van svédasztalos reggeli megrendelésére a tartózkodásért 10 € / fő részére, 6 éves kor felett, naponta. A 6 év alatti gyermekek ingyen reggelit fogyasztanak . A reggelit a recepción lehet befoglalni a bejelentkezés vagy tartózkodás alatt. Az étterem egész nap nyitva tart, így ebéddel és vacsorával is étkezhet a menüben. Ha csak egy gyors ételt akar, akkor büfék és egy étterem található az Aquapark Tatralandia területén .
Távolság a Tatralandia Chatky-tól 50 m

66. út - Liptovsky Mikulas

Az amerikai légkör Liptóban - ez a 66-os étterem és bárút Liptószentmiklóson. Ha azt tervezi, hogy este megy ide, javasoljuk, hogy foglaljon előre a weboldalukon keresztül . Amerikát az ételek megválasztása is érezheti: szeletekkel, hamburgerekkel, szendvicsekkel, bordákkal , de étlapot kínál az európai konyhával is . Természetesen választható jó sör, minőségi whisky, rum vagy vegyes ital is. Kínálnak továbbá kedvezményes napi ebédmenüt . A Route 66 azonban nemcsak étterem, hanem kulturális vagy szórakoztató hely is . Számos rendezvényt szerveznek különféle művészekkel és együttesekkel. De pénteken és szombaton itt is mehet diszkóba .
A Tatralandia Chatka távolsága 5 km

Greta üdülőház - Liptovská Sielnica

Pontosan ellentétes, de egyben kiváló étterem is a hagyományos szlovák étterem, a Koliba Greta . Az ajánlat magában foglalja az idős anyák hagyományos liptovi konyháját , amelyet a modern technológiákkal összhangban szolgálnak fel, ami garantálja az igazán gasztronómiai élményt. Az étterem kizárólag szlovák alapanyag-beszállítókkal működik együtt, évente akár négyszer frissíti étlapját, az adott évszakban rendelkezésre álló friss alapanyagok alapján. Minőségi borokat is kínál, kizárólag a különféle szlovák borászoktól. Tehát egy pohár minőségi vörösborral rendelkező bryndz gombócok, piték vagy bojtok már rád várnak :)
A Tatralandia Chatka távolsága 7 km
Ha tippe van egy jó étterem számára Tatralandia környékén, vagy ha Ön egy ilyen étterem tulajdonosa, vegye fel velünk a kapcsolatot és közzétehetjük az ajánlatot vendégeink számára. Köszönöm Tatralandia Chatky 109 és 110 csapatát